Welcome l Welkom

e vlagWelcome, you are at the website of bike rent Zaanse Schans. If you like to make a nice trip on the bike, this is the perfect place to start it. You can rent by the hour, and make it as long as you like. You can go anywere, except home….

logo zaanse schans                                                                            Do it the Dutch way….

zaanse-schans-15

 

Nl vlagWelkom op de website van Fietsverhuur Zaanse Schans. Voor een mooie fietstocht,  is dit de perfecte plaats om te starten. Ons motto: u kunt overal naar toe, behalve naar huis.

 

ZS

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>